Transport av fordon

Vi transporterar alla möjliga sorters fordon överallt med våra olika bilar. Hör gärna av er för prisförslag.

transport med trailer

Trailer som lastar 27 ton.
Utdragbar till 16.8 m längd.

transport med lastväxlare

Lastväxlare med 20 ton kran. 

transport av bärgningsbilar

Bärgningsbilar för lite mindre fordon.

Transportera eller få bärgningshjälp

Även om bilar, lastbilar och andra fordon har egna hjul så kan det finnas tillfällen när dessa inte kan användas för att transportera dem från en plats till en annan. Det kan till exempel gälla när en bil behöver bärgas då den inte längre är körbar eller om arbetsfordon behöver transporteras till eller från en arbetsplats eller ett bygge. Ibland behöver man transportera tyngre fordon som till exempel grävmaskiner eller annan tung utrustning som inte kan köras på vanlig väg. Dessa typer av transporter kräver särskilt anpassade fordon.

Hos oss kan du få hjälp med transport av fordon i olika storlekar och typer. För de större och tyngre transporterna använder vi oss av trailers och lastväxlare som kan lasta upp till 22 respektive 27 ton vid behov. Om du har en värdefull bil eller en specialbil av något slag, så kan du ibland behöva transportera denna utan att behöva köra den. Detsamma gäller om du har en bil som helt enkelt inte startar, och av den anledningen inte kan eller får köras. Behöver du transportera eller få bärgningshjälp för ett sådant lite mindre fordon, exempelvis en personbil, så har vi bärgningsbilar som körs av erfaren personal.

Det är inte bara fordon med hjul och däck som kan behöva transporteras. Det kan också finnas behov av att förflytta till exempel båtar, jollar och andra typer av fordon som inte kan färdas på väg med hjälp av rullande hjul. Vi kan oftast hjälpa till med även denna transport av fordon.

 

Chaufförer du kan känna dig trygg med

Alla våra transporter görs av utbildade chaufförer som ser till att din transport sker smidigt och säkert, så att dina fordon kommer fram dit de ska i tid och i samma skick som de hämtades upp.  Kontakta oss för prisförslag och för mer information om hur vi kan hjälpa dig med just din transport.