Starthjälp

Vi är nog många som är beroende av bilen, både för att ta oss till jobbet, handla mat, skjutsa barn till olika aktiviteter och inte minst för olika resor eller för att besöka släkt och vänner. När bilen inte startar så kan det därför få stora konsekvenser, särskilt om vi inte har något sätt att ta oss fram på eller om vi har en tid att passa. När bilen inte vill starta eller om den plötsligt stannar utan att den går att få i gång igen så kan det därför kännas tryggt att få hjälp att starta den igen.

Det kan bero på olika saker när bilen inte startar, men de vanligaste felen rör ofta batteriet. Vi är nog många som upplevt att batteriet helt enkelt inte samarbetar. Det kan också inträffa om det är mycket varmt ute och bilen har stått länge i solen. Ibland kan problemen att starta bero på att batteriet är urladdat, vilket kan bero på många olika saker.

Vi kan hjälpa dig att starta din bil, men framför allt ta reda på vad problemen beror på för att kunna erbjuda rätt hjälp. Ibland är det så enkelt som att ett par startkablar är det som behövs för att bilen ska rulla igen. Om problemen är större än så kan vi ofta hjälpa till med det också, allt för att du så snabbt som möjligt ska kunna få den starthjälp som behövs för att få igång bilen igen. Vår erfarna personal har både den utrustning och den erfarenhet som krävs för att snabbt kunna lösa de flesta problem som kan orsaka att en bil inte startar. Om bilen inte startar så hjälper vi dig med bogsering av din bil till närmaste bilverkstad där du kan få ytterligare hjälp med dina startproblem.

Vår starthjälp är alltid bara ett samtal bort!

starthjälp värnamo, gislaved, vaggeryd, hylte, gnosjö